VisualAsset
WAT TE DOEN

De omgeving

 
Bij B&B Tuin der Zinnen in het landelijke Rijkevorsel beleef je de stille Kempen op hun best.
Vanuit je kamer heb je een prachtig zicht op de weidse velden en de bossen van  Merksplas-Kolonie met beschermde monumenten in een beschermd landschap.

 

In de ruime omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn vele thema-routes of je stippelt zelf een route uit met de knooppuntenkaart. De steden Turnhout ,Hoogstraten en Breda zijn een aanrader voor wie wat kunst of cultuur wil beleven.

VisualAsset

Deze zijn zeker een bezoekje waard...

Cultuur

Wortel en Merksplas - kolonie

Een unieke geschiedenis van armoedebestrijding in Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door deze buitengewone landschappen met een krachtig en ongewoon verhaal.

Meer informatie

Hoogstraten

Hoogstraten is een stad in het groene grensgebied in het uiterste noorden van de Kempen. Daar waar België geruisloos overgaat in Nederland, nodigt Hoogstraten je uit voor een fascinerend bezoek. Meer informatie

Fietsen

Landlopersroute

De voormalige landloperskolonies in Wortel en Merksplas bieden een fascinerende mix van natuur, erfgoed en verhalen. Meer informatie

Aardbeienroute

De Aardbeienroute is de streek van de zomerkoninkjes. Weer een verrassend stukje grensgebied. Mooi, vlak Kempens land waar de Mark in alle rust meandert. Meer informatie

Vlaanderen fietsland

Duizenden kilometers fietsplezier!

Meer informatie

Wandelen

Wandelnetwerk Kempense Kolonies

Wandelnetwerk Kempense Kolonies serveert 435 kilometer wandelplezier in de gemeenten Baarle, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel en Turnhout.

Meer informatie

Kinderen

Recreatiedomein de Mosten

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust met een heerlijk paradijs voor kinderen. Alles draait rond genieten.  

Meer informatie

Zwembad Sportoase

Ontdek wat Sportoase Stede Akkers je allemaal te bieden heeft: een uitgebreid sportief en recreatief aanbod voor iedereen!

Meer informatie

De Lilse bergen

De Lilse Bergen is een 4-sterren camping in de Antwerpse Kempen met alle troeven voor een geweldige, deugddoende vakantie!

Meer informatie

Bobbejaanland

Bobbejaanland is een pretpark gelegen in Lichtaart, België. Kom met het hele gezin dolle pret beleven op de attracties en tijdens de evenementen!

Meer informatie
Over ons

Welkom bij b&b tuin der zinnen

Meer informatie icon
De omgeving

Droom weg in de velden tijdens een heerlijke wandeling

Meer informatie icon